Bemutatkozás

Fischer Gabriella & Molnár G. Dávid

2014 óta vagyunk egy pár, és 2017-ben házasodtunk össze.

Saját tapasztalatból is tudjuk, hogy egy párkapcsolat működtetése rengeteg odafigyelést, tudatosságot, rugalmasságot igényel, de emellett abban is sokévnyi gyakorlatunk van, hogyan segítsünk másokat kapcsolataik kiegyensúlyozottabbá, boldogabbá tételében.

Dávid coachként, Gabi gyógypedagógusként és családterapeutaként támogatja a hozzáfordulókat változatos kihívásaik, nehézségeik megoldásában.

Már évekkel ezelőtt megfigyeltük, hogy mennyire jól kiegészítjük egymást, ha barátaink, családtagjaink kértek tőlünk támogatást: Dávid energikus problémamegoldó képességét, lendületes inspiráló hatását nagyon jól kiegészíti Gabi meleg, elfogadó, megtartó jelenléte és empatikus hozzáállása.

Régóta terveztük, de 2019-ben valósult meg végül, hogy elkezdtünk közösen is dolgozni azon a területen, ami mindkettőnknek a szívügye: a párkapcsolatok javításán.

 

Meggyőződésünk, hogy az élettel való megelégedettség, a boldogság alapja, ha a fontos, közeli kapcsolataink harmonikusan, kiegyensúlyozottan működnek.

2020 januárjában elindítottuk a Boldog PÁRna YouTube-csatornát, ahol hétről hétre új adással jelentkezünk párkapcsolati, önismereti, pszichológiai témákban.

A Boldog PÁRna Facebook-csoportban egy olyan közösség kiépítésén dolgozunk, ahol alapérték a személyes fejlődés és a meghatározó kapcsolatokkal történő tudatos foglalkozás és munka.

Célunk, hogy szakmai tudásunk és tapasztalataink legjavával támogassuk a hozzánk fordulókat, ha párkapcsolatukban nehézségeik, elakadásaik támadnak.

Hiszünk abban, hogy a személyes tanácsadás a leghatékonyabb módja annak, hogy a hozzánk fordulókat támogassuk, és a problémák jobb megértésével könnyebbé válik a megoldási lehetőségek megtalálása is.

Küldetésünk, hogy végigkísérjük a párokat azon az úton, mely egy jobb, harmonikusabb, boldogabb párkapcsolat és ezáltal egy boldogabb élet felé vezet.

Szeretnél értesítést kapni az új tartalmakról?

Add meg, hová küldhetjük, és már küldjük is!

Kövess minket a közösségi oldalakon is: