[INGYENES WEBINÁRIUM]

Hozott anyagból dolgozunk, avagy a gyerekkori mintáink hatása a párkapcsolatra

Érezted már teljesen elveszettnek magad egy párkapcsolati konfliktusban? Amikor nem érted, hogy mitől csapkodnak a villámok köztetek már megint?

 

Számodra is ismerős az a helyzet, hogy valahogy minden veszekedéseteknek hasonló a forgatókönyve – szóljon az a mosogatásról, a spórolásról vagy arról, hogy mivel töltsétek az estéteket?

 

A hirtelen kirobbanó és forgatókönyvszerűen visszatérő veszekedések hátterében nagyon gyakran réges-régi gyerekkori minták húzódhatnak.

 

Április 20-i webináriumunkon arról fogunk beszélni, hogy ezek a nagyon régen beépült mintáink, forgatókönyveink hogyan határozzák meg a leghétköznapibb konfliktusainkat is a párkapcsolatunkban.

 

Szót ejtünk az érzelmi biztonság fontosságáról, a „Kinek van igaza?” típusú veszekedések hátteréről, illetve adunk néhány tippet, szempontot, hogy hogyan kezeljük jobban, tudatosabban ezeket a helyzeteket a jövőben.

 

Sok szeretettel várunk téged is április 20-án kedden este 20:00-tól a Hozott anyagból dolgozunk – de javíthatunk rajta című webináriumunkon!

 

A webináriumon való részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött, amit ennek az űrlapnak a kitöltésével tehetsz meg:

Szeretettel várunk!

Gabi & Dávid