Szakembereink

Balog Zsanett

Balog Zsanett

Szociálpedagógus, okleveles mentálhigiénés családtudományi és családterápiás szakember

Szakterületek, kedvenc témák:

 • Transzgenerációs mintázatok, hatások
 • A válás hatása a gyermekekre

Bemutatkozás:

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem, a rendszerszemléletű megközelítés, a transzgenerációs irányzatok és az érzelmekre fókuszáló terápia (ÉFT) elkötelezettje vagyok. Szakmai tapasztalatomat először a Válaszút Drogkonzultációs Irodában és budapesti család- és gyermekjóléti intézményekben szereztem. A Boldog Párna csapatának 2021 októberétől vagyok a tagja. Hiszem, hogy mindig tovább kell fejlődni, ezért tudásomat különböző továbbképzéseken és workshop-okon folyamatosan bővítem.

Fischer Gabi

Fischer Gabi

Gyógypedagógus, okleveles mentálhigiénés családtudományi és családterápiás szakember

Szakterületek, kedvenc témák:

 • Érzelem Fókuszú Párterápia
 • Poliamoria
 • Etikus non-monogám kapcsolatok
 • Sérült gyerek a családban
 • Autizmus
 • Válás

Bemutatkozás:

2009 óta dolgozom segítőként. Már gyógypedagógusként sem csupán a hozzám járó eltérő fejlődésű kisgyerekeket próbáltam “megszerelni”, hanem az egész családi rendszert igyekeztem támogatni. Ezek alatt az évek alatt vált teljesen egyértelművé számomra, hogy csak akkor tudunk egy boldog, stabil családi hátteret biztosítani a gyerekek számára (legyenek akár átlagos, akár eltérő fejlődésűek), ha maguk a szülők párkapcsolata boldog és stabil. Ezért végeztem el a Semmelweis Egyetemen a Mentálhigiénés Családtudományi és Családterápiás Mesterszakot, hogy még egy tágabb nézőpontot, a családi rendszerszemléletet is be tudjam építeni a segítő munkámba.

2020-ban diplomáztam, és a végzéssel szinte teljesen egyidőben indítottuk Dáviddal a párkapcsolati edukációs YouTube csatornánkat, a Boldog PÁRnát.

Az egyetemi évek, vagyis 2018 óta dolgozom párokkal. Talán a legfontosabb munkaeszközöm az empatikus képességem. Hiszem és tapasztalom is, hogy mindenkihez megtalálom azt a szálat, ami mentén tudunk kapcsolódni, mert ahogyan boldog párkapcsolat, úgy sikeres terápiás folyamat sem képzelhető el egy mély és őszinte kapcsolódás nélkül.

Molnár G. Dávid

Molnár G. Dávid

Párkapcsolati tanácsadó

Szakterületek, kedvenc témák:

 • Mozaik családok
 • Vállalkozó a családban
 • Párkapcsolat nagy korkülönbséggel
 • Férfinak lenni a 21. században

Bemutatkozás:

Mikor gyerek voltam, egyetlen boldog párkapcsolatot sem láttam magam körül. A szüleim még egészen kicsi gyerekkoromban váltak el, a nagyszüleim még korábban szintén elváltak, valahogy a családban a különválás volt a „megoldás” a problémákra, nem pedig a megjavítás. Így sajnos testközelből tapasztalhattam meg ennek az érzelmi hatásait, és mielőtt Gabival találkoztam volna, úgy gondoltam, meg sem fogok nősülni.

Mostmár tudom, hogy a legtöbb kapcsolati probléma a nem megfelelő kommunikációban gyökerezik, és hogy az empatikus, intim jelenlét mind tanulható készségek. Gabival 2020-ban kezdtük el párkapcsolati edukációs csatornánkat, azóta 117 videót készítettünk, 36 órányi tartalommal, és többszáz órányi tanácsadáson vagyunk túl.

Hiszem, hogy egy boldogabb világhoz kiegyensúlyozott családi légkörben felnövő gyerekekre van szükség, akiknek boldog szülőkre van szüksége. Azt pedig kutatásokból tudjuk, hogy a legnagyobb boldogságot a közeli kapcsolataink minősége határozza meg.

Ezért indítottuk a Boldog PÁRnát.

Palkovics Bea

Palkovics Bea

Életviteli és párkapcsolati coach, házassági tanácsadó, a Segítség, szülők lettünk! közösség alapítója

Szakterületek, kedvenc témák:

 • Kisgyerekes szülők párkapcsolati nehézségei
 • Egyedülállók párkeresési nehézségei

Bemutatkozás:

Azt tapasztalom, az identitáskeresés minden ember életének természetes velejárója. Bizonyos életszakaszokban, különösen jelentős változásoknál, például a szülőkről való leválás-társkeresés és a gyerekek születése – kisgyerekes szülői lét időszakában, ennek kiemelt szerepe van. A férjemhez vezető utam és a kislányunk születése új dimenziót nyitott meg az életemben, így ezen inspirációk alapján főleg párkereső egyedülállók és kisgyerekes szülők kísérésével foglalkozom.

Miben tudunk segíteni?

Célunk, hogy tudásunk és tapasztalataink legjavával támogassuk a hozzánk fordulókat, ha nehézségeik, elakadásaik támadnak.

EGYÉNI TANÁCSADÁS

Hiszünk abban, hogy a személyes tanácsadás a leghatékonyabb módja, hogy támogassuk a problémák jobb megértését, ami által könnyebbé válik a megoldási lehetőségek megtalálása is.

PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁS

Egy párkapcsolat működtetése rengeteg odafigyelést, tudatosságot, rugalmasságot igényel. Szerencsére sokévnyi gyakorlatunk van abban, hogyan segítsünk másokat kapcsolataik kiegyensúlyozottabbá, boldogabbá tételében.

LIFE & BUSINESS COACHING

Amikor valaki felismeri, hogy a boldogulásának a kulcsa az, hogy milyen mértékben képes fejlődni, akkor jelenik meg a gyors és tudatos fejlődés lehetősége. Ha úgy érzed, itt az idő, hogy kihozd magadból a maximumot, jelentkezz coachingra!

CSALÁDTERÁPIA

Meggyőződésünk, hogy az élettel való megelégedettség, a boldogság alapja, ha a fontos, közeli kapcsolataink harmonikusan, kiegyensúlyozottan működnek. Ebben segíthet a családterápia.

Foglalj időpontot díjmentesen!

Az első 30 perces online konzultáció DÍJMENTES, hogy kötetlenül tudjunk dönteni, megvan-e az összhang, tudunk-e együtt dolgozni a későbbiek során.

 • Telefonszám formátum: +36301234567
 • Mióta vagytok együtt?
 • Egy 1-től 10-es skálán hányasra értékelnéd kapcsolatotokat?
 • Jártál / jártatok már korábban segítő szakembernél? (pszichológus, coach, tanácsadó stb.)
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kövess minket a közösségi oldalakon is: